Τα πρόσωπα

Συνδυασμός εμπειρίας, γνώσεων και αγάπης για την ποιοτική τοπική γαστρονομία.

Άγγελος Γαλανόπουλος

Ο Άγγελος Γαλανόπουλος είναι ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Αρχαία Ολύμπια για πάνω από 25 χρόνια. Ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα το 1991 με την δημιουργία του πρώτου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το 2004 δημιούργησε το γνωστό καφέ «Ρόδο» μυώντας του πελάτες του στις πιο φημισμένες ποικιλίες καφέ, τσαγιού και κρασιού από όλον τον κόσμο. Το 2005 άνοιξε το Πολύγευστο Grill σε ένα πανέμορφο διατηρητέο κτίριο ακριβώς απέναντι από το Ρόδο, δημιουργώντας μια μικρή γαστρονομική γειτονιά δίπλα στον γραφικό σιδηροδρομικό σταθμό της Αρχαίας Ολυμπίας. Το 2013 ξεκινά την δημιουργία του brand«Epathlo» και την τυποποίηση και εξαγωγή έξτρα παρθένου ελαιολάδου δίκης του παραγωγής το όποιο προσφέρεται σε επιλεγμένους πελάτες στην Ευρώπη αλλά και σε όλα τα εστιατόρια του ομίλου.

Το 2017 ξεκινά την σχεδίαση και λειτουργία ενός οράματος, του εστιατορίου ΔΗΜΗΤΡΑ. Το νέο εστιατόριο στεγάζεται σε ένα μοναδικό χώρο με ιστορική σημασία αφού το κτίριο χρησιμοποιούταν στο παρελθόν ως σταθμός ηλεκτροδότησης για το χωριό αλλά αργότερα και ως χώρος φιλοξενίας του σταθμάρχη.

Το εστιατόριο ΔΗΜΗΤΡΑ είναι ένας χώρος με φινέτσα που δίνει έμφαση στα τοπικά προϊόντα και στην τοπική πελοποννησιακή κουζίνα, αποδίδοντας την με σύγχρονες γευστικές πινελιές που σέβονται την παράδοση. Το 2018 το ΡΟΔΟ ολοκληρώνει την «μεταμόρφωση» του σε ένα μοντέρνο ιταλικό Café- εστιατόριο, ενώ το “Πολύγευστο Grill» σερβίρει πλέον και αυθεντικό ελληνικό Street Food σε όλους του επισκέπτες της Αρχαίας Ολυμπίας δώδεκα μήνες το χρόνο.

Ελάτε στην ομάδα μας!

Πάντα αναζητούμε και μας ενδιαφέρουν άτομα με ταλέντο, πάθος και αγάπη για το αντικείμενο της εστίασης και της φιλοξενίας. Αν σας ενδιαφέρει να αξιοποιήσετε τα προσόντα σας αλλά και να εργαστείτε σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών τότε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για ευκαιρίες εργασίας καθώς και για θέσεις πρακτικής άσκησης.